Service & garantie

 

Al onze producten worden gemaakt op Belgische bodem, door gepassioneerde vakmensen met jarenlange ervaring. We maken gebruik van hoogwaardige materialen en duurzame technieken, die niet alleen een heerlijk zitcomfort maar ook verregaande duurzaamheid garanderen. 

Sofa Stories biedt:

  • 5 jaar garantie op de romp (het binnenkader) van je zetel, bij normaal gebruik.
  • 5 jaar garantie op vulmaterialen. Hou er wel rekening mee dat deze garantie niet geldt voor hardheidsvermindering door gebruik: het is normaal dat de vulling iets zachter wordt door herhaald gebruik.
  • Op stoffen en leder geldt eveneens de normale meubelgarantie van 3 jaar. Uitgesloten van de garantie zijn gevallen van stofslijtage door abnormaal gebruik, door scherpe voorwerpen of verkeerd onderhoud, en door huisdieren.

Sofa Stories biedt een meubelwaarborg van 3 jaarDit wil zeggen dat gedurende het eerste jaar na levering een herstelling volledig kosteloos is, tijdens het tweede jaar na levering wordt 1/3de van de herstelkost aangerekend, en tijdens het derde jaar na levering 2/3 van de herstelkost wordt aangerekend. Herstellingen worden door onze servicedienst uitgevoerd. Ze komen hiervoor na afspraak bij jouw thuis langs.

Als je toch ergens niet tevreden over zou zijn, staan we uiteraard steeds voor je klaar. We nemen opmerkingen en feedback serieus, en zullen er altijd naar streven om problemen zo eerlijk, efficiënt en snel mogelijk te verhelpen. Laat het ons dus zeker weten als je ergens mee zit, maar laat het ons ook gerust weten als je helemaal blij wordt van je sofa :-)

"Goed en snel contact"

We gebruiken op deze site cookies om je bezoek aan Sofa Stories te optimaliseren. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies zoals omschreven in onze Privacy Policy.

ok