Utilitarian

We zijn grote fan van industrieel geïnspireerde interieurs, maar niet bereid om daarom in te boeten aan comfort. We gingen dus de uitdaging aan om een zetel te ontwerpen die er stoer en robuust uitziet, maar tegelijk ook heel goed zit en gezellig is. Het resultaat van deze oefening is de Utilitarian, herkenbaar aan het buisframe aan weerszijden van de bank. 

Deze zetel biedt verder ook een iets ‘rechter’ zitcomfort, doordat de bank niet even diep is als een loungezetel, en bovendien optimale steun geeft in de rug. Zonder sierkussens, en afhankelijk van de gekozen stof of ledersoort, kan de Utilitarian er erg strak uitzien. Wie de zetel toch liever wat aankleedt, kan zich helemaal laten gaan met sierkussens in dezelfde of contrasterende stoffen en materialen.

Klik hieronder op 'bestel deze sofa' of ga naar onze shop om via ons online atelier te experimenteren met verschillende opstellingen en materialen. Je kan naar hartelust je droomsofa samenstellen, terwijl onze shop live de juiste afmetingen en prijs berekent en weergeeft. Zo kan je rustig bekijken welke opstellingen, afmetingen, kleuren en prijzen perfect passen binnen jouw interieur, voor je eventueel overgaat tot bestellen.

Bestel deze sofa
Opstelling
  • Antraciet

    Door zijn specifieke design, is de Utilitarian enkel te verkrijgen als een ‘gewone bank’, maar dan wel in vier verschillende formaten. Of je nu in een cosy appartement woont of een ruime loft: de Utilitarian gaat van een gezellige 2-zit tot een ruime 4-zit.

  • Zwart

    Het buisframe aan weerszijden van de bank draagt de hele constructie: er zitten dus geen extra pootjes verborgen onder de zetel. Je kan bovendien zelf kiezen uit vijf kleuren: anthraciet, zwart, donkerbruin, crème of wit.

  • Donkerbruin
  • Crème
  • Wit

We gebruiken op deze site cookies om je bezoek aan Journuit te optimaliseren. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies zoals omschreven in onze Privacy Policy.

ok