Stoffen

Al onze stoffen zijn getest in onze eigen labo’s en voldoen aan de strenge Britse meubelstofnormen. Je kan dus met een gerust hart de hele dag in je zetel blijven hangen. Uiteraard moet een meubelstof die nooit slijt nog uitgevonden worden en zal je zetel net iets sneller slijten als het intensiever gebruikt wordt. Voor de wetenschappers onder ons die liever zwart op wit weten wat de resultaten zijn van onze testen:

Slijtageweerstand: Minimum 30.000 toeren Martindale

Naadvastheid: Maximum 4 mm

Treksterkte: Minimum 350 N

Scheursterkte: Minimum 15 N

Sommige stoffen kunnen kenmerken vertonen die eigen zijn aan de stof en dus zorgen voor een uniek karakter. Dit is dus helemaal niets om je zorgen over te maken maar je zetel net meer eigenheid geeft. We geven bij elke stof aan in welke mate deze pluisvorming, schijnvlekken, plooivorming of rek vertoont.

Stofstalen bestellen

Voor onze stoffen- en ledercollectie zochten we over de hele wereld meer dan 100 verschillende kleur- en textuurcombinaties bij elkaar, zodat er voor iedere smaak wat wils tussen zit! We begrijpen natuurlijk dat je deze stoffen ook graag eens thuis bestudeert, en naast je gordijnen of tapijt wilt houden. Daarom kan je per adres tot 6 stofstalen gratis laten bezorgen.

Mocht je problemen ondervinden tijdens het selecteren van je stofstalen, dan raden we het gebruik van de Chrome of Firefox browsers aan.

Surf

Blueberry

Cyan

Aluminium

Navy

Tide

Pond

Indigo

Creek

Ocean

Lake

Pond

Ink

Sea

Stream

Dust

Smoke

Mouse

Elephant

Chinchilla

Pitch

Coal

Sterling

Gloom

Fog

Metal

Panther

Steel

Mercury

Gunmetal

Frog

Tin

Lead

Fern

Coriander

Olive

Curry

Cardamon

Cress

Spinach

Stone

Pine

Willow

Pistachio

Mocha

Espresso

Asparagus

Thyme

Cream

Rosemary

Latte

Moss

Earth

Cloud

Flax

Oat

Rice

Coffee

Chocolate

Beet

Chili

Plum

Cayenne

Paprika

Rhubarb

Wine

Berry

Vanilla

Pebble

Gravel

Forest

Cumin

Caper

Cinnamon

Sage

Night

Husk

Shadow

Sand

Swamp

Mud

Spruce

Clay

Dune

Caramel

Beetle

Beach

Twilight

We gebruiken op deze site cookies om je bezoek aan Journuit te optimaliseren. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies zoals omschreven in onze Privacy Policy.

ok