Pillow talk

‘Pillow Talk’ is een van onze favoriete old-school romantische komedies uit Hollywood. De titel verwijst naar de intieme conversatie die – meestal in bed – tussen twee geliefden gevoerd wordt. Het was onze inspiratiebron om een zetel te creëren die zich even goed leent tot romantische momenten, dankzij een erg zachte en wollige look & feel.

De Pillow Talk is opgebouwd uit talloze kussens, die aan weerszijden gestoffeerd zijn. Je kan kiezen om je droomzetel helemaal uit één stof te laten optrekken, of je kan zelf een combinatie van twee kleuren of verschillende texturen kiezen. Alle kussens zijn omkeerbaar, waardoor je sofa dus twee totaal verschillende looks kan hebben! Als je straks jouw droomsofa samenstelt, kan je eerst de stof voor de accentkleur kiezen, en daarna de hoofdkleur. Die laatste is de kleur waarin het onderstel van je sofa gestoffeerd wordt, en de zichtbare kant van alle kussens. De accentstof wordt enkel gebruikt voor de stoffering van de onderzijde van de kussens.

Inspiratie nodig bij de samenstelling van jouw Pillow Talk? Als je gaat voor de combinatie van twee verschillende stoffen, kies dan ofwel twee verschillende kleuren in een vergelijkbare textuur, ofwel twee verschillende texturen in eenzelfde tint. Op de detailpagina van elke stof uit onze collectie kan je terugvinden met welke stoffen wij deze zouden combineren op het Pillow Talk model.

Klik hieronder op 'bestel deze sofa' of ga naar onze shop om via ons online atelier te experimenteren met verschillende opstellingen en materialen. Je kan naar hartelust je droomsofa samenstellen, terwijl onze shop live de juiste afmetingen en prijs berekent en weergeeft. Zo kan je rustig bekijken welke opstellingen, afmetingen, kleuren en prijzen perfect passen binnen jouw interieur, voor je eventueel overgaat tot bestellen.

Bestel deze sofa
Opstelling
 • Gewone bank

  Van een 1-zit tot een 4-zit: onze Pillow Talk bank bestaat in 10 verschillende afmetingen, zodat de perfecte versie voor jouw interieur er zeker tussen zit! Onze favoriet? Dat is de love seat: perfect om gezellig met zijn tweeën in te kruipen.

 • Hoekbank

  Een gezellige hoek in je woonkamer te vullen? Ontvang je graag gasten met een aperitiefje in het salon? Dan is de Pillow Talk hoekbank helemaal iets voor jou! Kies zelf of je de hoek aan de linker- of rechterkant wilt hebben, en welke van de 4 verschillende formaten het best in jouw interieur past.

 • Bank met chaise longue

  Niets zo cosy als je benen languit kunnen strekken op een chaise longue, tijdens een marathon Netflix of een romantische date night! Ook bij deze opstelling kan je uiteraard zelf kiezen aan welke zijde je de chaise longue liefst plaatst, en kan je kiezen uit vier verschillende formaten!

 • Losse poef

  Deze poef is de ideale uitbreiding op elke variant van onze Pillow Talk: of je nu vanuit de love seat je benen wilt kunnen strekken, of er het middelpunt van je hoeksalon van wilt maken. Met een dienblad erop, maak je van de poef bovendien een handige salontafel! Verkrijgbaar in twee verschillende formaten, kan de poef uiteraard net hetzelfde worden afgewerkt als je Pillow Talk bank.

Pootjes
 • Ronde pootjes

  Deze ronde pootjes zijn helemaal in lijn met de zachte vormen van de Pillow Talk zetel. Ze zorgen voor een luchtige en elegante look, en zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: wit, crème, donkerbruin, anthraciet of zwart. De pootjes krijgen allemaal een laag poedercoating, wat zorgt voor een eigentijdse, matte afwerking.

 • Vierkante pootjes

  Deze vierkante pootjes vormen een interessant contrast met de zachte vormen van de Pillow Talk zetel. Ze zorgen voor een luchtige en moderne look, en zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: wit, crème, donkerbruin, anthraciet of zwart. De pootjes krijgen allemaal een laag poedercoating, wat zorgt voor een eigentijdse, matte afwerking.

 • Ronde pootjes op frame

  Deze ronde pootjes werden gemonteerd op een buisframe dat doorloopt rond de hele zetel, en zo de Pillow Talk een industrieel accent meegeeft. Het frame met de pootjes is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: wit, crème, donkerbruin, anthraciet of zwart. Het frame en de pootjes krijgen een laag poedercoating, wat zorgt voor een eigentijdse, matte afwerking.

We gebruiken op deze site cookies om je bezoek aan Journuit te optimaliseren. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies zoals omschreven in onze Privacy Policy.

ok