Cozy Island

Droom jij er ook soms van om een hele dag niet uit je sofa te komen? Met die fantasie in het achterhoofd ontwierpen we de ultieme gezelligheidszetel: onze Cosy Island. Lekker diep, met heerlijk zachte kussens en armsteunen die uitnodigen om gezellig tegen te loungen. En om helemaal het ‘eilandgevoel’ te creëren, zorgden we ook voor een versie met een ingewerkte tafel, waardoor je je favoriete hapjes en boeken altijd bij de hand kan houden!

De Cosy Island is er in een versie voor werkelijk élk mogelijk interieur. Kies zelf of je je zetel liefst ziet als een dormeuse, of je een ingebouwde salontafel wilt, of aan welke zijde je je chaise longue wenst. Er zijn heel wat opties om te overlopen, maar je moeite wordt dan ook beloond met een super persoonlijke zetel waarin je gegarandeerd heel wat mooie momenten zal meemaken.

Klik hieronder op 'bestel deze sofa' of ga naar onze shop om via ons online atelier te experimenteren met verschillende opstellingen en materialen. Je kan naar hartelust je droomsofa samenstellen, terwijl onze shop live de juiste afmetingen en prijs berekent en weergeeft. Zo kan je rustig bekijken welke opstellingen, afmetingen, kleuren en prijzen perfect passen binnen jouw interieur, voor je eventueel overgaat tot bestellen.

Bestel deze sofa
Model
 • Classic

  Dit is de originele versie van de Cosy Island: afgewerkt met armsteunen aan elk uiteinde van de bank, of je de bank nu in een hoekopstelling, met een chaise longue of met een poef of salontafel wenst. Wil je graag gezellig tegen de armsteunen kunnen aankruipen, dan kies je de classic versie.

 • Dormeuse

  Net zoals bij een hoekbank, is de dormeuse een verlenging van je zetel met zitplaatsen die even diep zijn als de rest van je bank. Het verschil met een hoekbank is echter dat de rugleuning van een dormeuse niet helemaal tot aan het einde doorloopt, en de dormeuse ook niet wordt ‘afgesloten’ door een armsteun. Het geeft dus een luchtiger effect aan je bank, die toch net zoveel zitplaatsen biedt.

 • Met poef

  Zowel bij de Cosy Island classic als de Cosy Island dormeuse kan je kiezen voor een opstelling met een ingewerkte poef. Het element zit dus vast aan de rest van je bank, en zorgt zo voor een ingebouwde manier om meer luchtigheid te creëren in je salon, of spullen dicht bij de hand te kunnen houden.

Opstelling
 • Losse poef

  Welke Cosy Island je straks ook gaat bouwen, je kan aan elke opstelling een losse poef toevoegen. Deze kan je tegen je bank schuiven om je benen op te laten rusten, of gebruiken als extra zitje in je salon.

 • Gewone bank

  De gewone bank van onze Cozy Island bestaat in de 3 bovenstaande versies en 37 verschillende afmetingen van 150 tot 455 cm. Je kan de bank dus eindeloos combineren tot je de perfectie versie voor jouw interieur hebt samengesteld.

 • Hoekbank

  Vind je het fijn om je gasten te ontvangen in het salon? Of met het hele gezin ontspannen in de zetel te hangen? Dan is de hoekbank van onze Cozy Island een ideale variant. Ook hier kan je weer eindeloos combineren door te opteren voor onze variant met tafeltje of poef of door te kiezen voor een luchtigere opstelling met dormeuse.

 • Bank met chaise longue

  Niks heerlijker dan languit te liggen bij het bekijken van je favoriete serie, toch? Dat is waarom we onze Cozy Island ook met chaise longue aanbieden. Je kan zelf kiezen of je hem links of rechts plaatst en in welke van bovenstaande versies dat je hem wil inpassen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

We gebruiken op deze site cookies om je bezoek aan Journuit te optimaliseren. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies zoals omschreven in onze Privacy Policy.

ok