Boho

Vind je het heerlijk om te mixen en matchen tot een zetel volledig past bij jouw unieke persoonlijkheid? Dan is dit de zetel voor jou.

Dit model maakt het mogelijk om rijke en spannende kleuren en texturen te combineren op eenzelfde sofa. Maak er een echte ‘bohemian’ eyecatcher van door een explosie aan kleuren of ga voor een iets subtielere uitvoering met verschillende stoffen in eenzelfde tint.

Bij de samenstelling van jouw BOHO sofa krijg je de mogelijkheid om tot drie verschillende stoffen te combineren. Eerst kies je de basis die bestaat uit de rug met grote comfortabele kussens, het onderste zitkussen en eventueel de armen. Vervolgens zijn er nog de kleinere rugkussens (vooraan) en het bovenste zitkussen die ook elk nog een andere stof en kleur kunnen krijgen. Voor wie echt wil gaan voor overdaad is er bovendien ook nog de mogelijkheid om extra sierkussens toe te voegen. De BOHO sofa en bijhorende sierkussens zijn enkel in stof verkrijgbaar.

Klik hieronder op 'bestel deze sofa' of ga naar onze shop om via ons online atelier te experimenteren met verschillende opstellingen en materialen. Je kan naar hartelust je droomsofa samenstellen, terwijl onze shop live de juiste afmetingen en prijs weergeeft. Zo kan je rustig bekijken welke uitvoering het beste past binnen jouw interieur voor je overgaat tot bestellen.

Bestel deze sofa
Opstelling
 • Losse poef
 • Gewone bank zonder armsteunen
 • Gewone bank met armsteunen
 • Bank zonder arm en chaise longue
 • Bank met arm en chaise longue
Pootjes
 • Ronde pootjes

  Deze ronde pootjes zijn helemaal in lijn met de zachte vormen van de Boho zetel. Ze zorgen voor een luchtige en elegante look, en zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: wit, crème, donkerbruin, anthraciet of zwart. De pootjes krijgen allemaal een laag poedercoating, wat zorgt voor een eigentijdse, matte afwerking.

 • Vierkante pootjes

  Deze vierkante pootjes geven een iets strakker en stoerder accent aan de Boho zetel. Ze zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: wit, crème, donkerbruin, anthraciet of zwart. De pootjes krijgen allemaal een laag poedercoating, wat zorgt voor een eigentijdse, matte afwerking.

 • Ronde pootjes op frame

  Deze ronde pootjes werden gemonteerd op een buisframe dat doorloopt rond de hele zetel, en zo de Boho een industrieel accent meegeeft. Het frame met de pootjes is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: wit, crème, donkerbruin, anthraciet of zwart. Het frame en de pootjes krijgen een laag poedercoating, wat zorgt voor een eigentijdse, matte afwerking.

We gebruiken op deze site cookies om je bezoek aan Sofa Stories te optimaliseren. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies zoals omschreven in onze Privacy Policy.

ok