Pillow talk

‘Pillow Talk’ is een van onze favoriete old-school romantische komedies uit Hollywood. Het was onze inspiratiebron om een zetel te creëren die zich even goed leent tot romantische momenten, dankzij een erg zachte en wollige look & feel.

Bekijk deze sofa

Utilitarian

We zijn grote fan van industrieel geïnspireerde interieurs, maar niet bereid om daarom in te boeten aan comfort. We gingen dus de uitdaging aan om een zetel te ontwerpen die er stoer en robuust uitziet, maar tegelijk ook heel goed zit en gezellig is.

Bekijk deze sofa
 
 

Cozy Island

Droom jij er ook soms van om een hele dag niet uit je sofa te komen? Met die fantasie in het achterhoofd ontwierpen we de ultieme gezelligheidszetel: lekker diep, met heerlijk zachte kussens en armsteunen die uitnodigen om gezellig tegen te loungen. 

Bekijk deze sofa

Stoffen

Voor onze stoffen- en ledercollectie zochten we over de hele wereld meer dan 100 verschillende kleur- en textuurcombinaties bij elkaar, zodat er voor iedere smaak wat wils tussen zit!

Bekijk onze stoffen
 

We gebruiken op deze site cookies om je bezoek aan Journuit te optimaliseren. Door onze site te gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies zoals omschreven in onze Privacy Policy.

ok